Uttalelser

Klientene mine har, til nå, et aldersspenn fra 4 år til over 70 år, av begge kjønn. Uttlelsene nedenfor er generelle, da det ikke er lov å sitere noe om spesifikk tilstander.

Noen uttalelser:

 • “Behandlingen John Mathai arbeider med er noe jeg, på det sterkeste, kan anbefale alle mennesker som sliter med prestasjonsproblemer. Selv er jeg pianist og jobbet med John i forbindelse med en klaverkonkurranse. Vi arbeidet med problemstillinger som prestasjon, nervøsitet, fokus, selvtillit, press. Jeg ble forbauset over hvordan John, på svært kort tid, klarte å fjerne (bokstavelig talt) alle de mentale sperrene som hindret meg i å prestere mitt aller beste. Jeg presterte til slutt svært godt i konkurransen og jeg er hundre prosent sikker på at resultatet ikke hadde blitt så bra hadde det ikke vært for John. John klarte, gjennom sin behandling, virkelig å gi meg tro på meg selv slik at jeg klarte å pestere mitt beste i konkurransen.                                     

Mannlig pianist, 22 år

 • “John har en helt spesiell tilstedeværelse som gjør at man raskt blir trygg i terapisituasjonen. Han er en fremragende lytter, og er veldig rask til å se viktige sammenhenger. Jeg fikk på kort tid løst opp i blokkeringer som jeg har slitt med i årevis. Dette er effektivt og virkningsfullt!”                            

Kvinne, 39 år

 • “Jeg har ganske nylig hatt et dødsfall i min nærmeste familie, og slet med blant annet søvnproblemer. John ble anbefalt og jeg tok kontakt. Johns teknikker kan nok oppleves som uortodokse, i hvert fall for undertegnede. Men de virker. Jeg sover langt bedre nå.
  Vi har vel alle temaer, forhold fra oppveksten, ting som har preget oss og kanskje holder oss tilbake. Det var søvnproblemer som sendte meg til John, men sammen har vi funnet ut at det er andre forhold som bør jobbes med. Noe uavklart fra barndommen, men også ting som peker fremover; energi, realisere noe osv.
  Jeg vil berømme John for hans integritet, empati, og ikke minst; den interesse og omtanke han har for sine klienter. Og selvfølgelig, hans konsultasjons- og behandlingsopplegg virker.”                                                                 

Man, 51 år

 • “Å komme til deg var en svært positiv opplevelse. Din imøtekommenhet og “enkle” metoder har hjulpet meg til å akseptere meg selv og gjort det mulig å kvitte meg med mange av de gamle medbrytende tankene på kort tid. Det er lettere å forholde seg til vanskelige opplevelser og følelser i hverdagen ved hjelp av det jeg lærte. Forholdet til mennesker rundt meg har blitt bedre.”

Kvinne, 48 år

 • “Jeg har benyttet John som hjelper for mange av mine problemrer. Resultatet av den hjelpen jeg har fått har vært varig. Det siste året har jeg gått gjennom mye som tidligere ville ha gjort meg sørgmodigtil og lite i stand til å makte hverdagen min. Med John’s teknikker har denne tiden blitt langt lysere enn den ellers ville ha blitt. Hodet mitt har blitt tom for bekymringer som har ført til at hverdagen har blitt lys og lett og leve.
  John har også hjulpet meg med en fuglefobi som jeg har hatt siden jeg var liten. Jeg har vært redd både levende og døde fugler. Har heller ikke kunnet spise kjøtt fra fugl uten å kaste opp. Nå er dette borte så jeg kan godta både levende og døde fugler og spise kjøttet av fugl.”                            

Kvinne, 68 år

 • “Jeg har erfart at møte med John Mathai og hans varme, intuisjon, healing og bruk av EFT/ TAT har bidratt til at jeg aksepterer meg selv og min historie på en mer helhjertet måte enn tidligere. Det oppleves som om 10 kilo er fjernet fra skuldrene, at hjertet er mer åpent og kroppen kjennes mye lettere. EFT/ TAT er også metoder som jeg selv kan bruke og den hjelper meg i å forløse ubehagelig følelser i det daglige. Møte med John Mathai har bidratt til forløst følelsesmessige blokkeringer i kroppen, hvor samtaleterapi ikke har same effekt.”                                                                                            

 Kvinne, 41 år

 • “Jeg er imponert over den prosessen som du hjelper meg igjennom. Jeg er glad for at jeg har fått anledning til å møte deg og lært litt om prosessen.”

Man, 36 år

 • “Jeg føler jeg tenker annerledes. Jeg bryr meg ikke så veldig mye om hva folk tenker om meg. Det har blitt lettere å si ting uten å være nervøs for hva de vil si tilbake, eller reagere. Jeg er ikke redd for å være meg selv.”

Kvinne, ca. 19 år

 • “Har prøvd andre former for terapi uten succsess, men energi psykologi er å anbefale på det varmeste.”

Mann, 24 år

 • “Jeg har begynt å spille bedre og mer utadvent, og jeg har fått et annet syn på meg selv og livet rundt meg. Jeg skar meg stygt i fingeren, og jeg var overrasket over hvor fort det grodde etter healing.”

Kvinne, 35 år

 • “My sessions have been, so far, very rewarding. I have been able to let go of a lot of emotional issues that have freed energy, enabling me to spend my time much more wisely. Thank you John.”

Kvinne, 50 år