Uttalelser

Klientene mine har, til nå, et aldersspenn fra 4 år til over 70 år, av begge kjønn. Uttlelsene nedenfor er generelle, da det ikke er lov å sitere noe om spesifikk tilstander.

Noen uttalelser:

 • “John har en helt spesiell tilstedeværelse som gjør at man raskt blir trygg i terapisituasjonen. Han er en fremragende lytter, og er veldig rask til å se viktige sammenhenger. Jeg fikk på kort tid løst opp i blokkeringer som jeg har slitt med i årevis. Dette er effektivt og virkningsfullt!”                            

Kvinne, 39 år

 • “John er virkelig samtalepartner nummer en. Og jeg er så takknemlig for å ha møtt en så reflektert mann.
  Han har en egen evne til å sette seg inn i en annens situasjon. Han catcher raskt hvor utfordringene ligger, og har gode teknikker og metoder som hjelper deg til å holde riktig fokus i prosessen din. Han er direkte, ærlig og sier ting som de virkelig er. Jeg lærer alltid noe nytt om meg selv og livet når jeg har vært hos John. Man føler seg rett og slett litt lettere når man drar derfra. Anbefales på det sterkeste.”                            

Kvinne (35)

 • “Å komme til deg var en svært positiv opplevelse. Din imøtekommenhet og “enkle” metoder har hjulpet meg til å akseptere meg selv og gjort det mulig å kvitte meg med mange av de gamle nedbrytende tankene på kort tid. Det er lettere å forholde seg til vanskelige opplevelser og følelser i hverdagen ved hjelp av det jeg lærte. Forholdet til mennesker rundt meg har blitt bedre.”                                  

Kvinne, 48 år

 • “Jeg har benyttet John som hjelper for mange av mine problemer. Resultatet av den hjelpen jeg har fått har vært varig. Det siste året har jeg gått gjennom mye som tidligere ville ha gjort meg sørgmodig til og lite i stand til å makte hverdagen min. Med John’s teknikker har denne tiden blitt langt lysere enn den ellers ville ha blitt. Hodet mitt har blitt tom for bekymringer som har ført til at hverdagen har blitt lys og lett og leve.
  John har også hjulpet meg med en fuglefobi som jeg har hatt siden jeg var liten. Jeg har vært redd både levende og døde fugler. Har heller ikke kunnet spise kjøtt fra fugl uten å kaste opp. Nå er dette borte så jeg kan godta både levende og døde fugler og spise kjøttet av fugl.”                            

Kvinne, 68 år

 • “Jeg er imponert over den prosessen som du hjelper meg igjennom. Jeg er glad for at jeg har fått anledning til å møte deg og lært litt om prosessen.”                                                                 

Man, 36 år

 • “Jeg har erfart at møte med John Mathai og hans varme, intuisjon, healing og bruk av EFT/ TAT har bidratt til at jeg aksepterer meg selv og min historie på en mer helhjertet måte enn tidligere. Det oppleves som om 10 kilo er fjernet fra skuldrene, at hjertet er mer åpent og kroppen kjennes mye lettere. EFT/ TAT er også metoder som jeg selv kan bruke og den hjelper meg i å forløse ubehagelig følelser i det daglige. Møte med John Mathai har bidratt til forløst følelsesmessige blokkeringer i kroppen, hvor samtaleterapi ikke har same effekt”

Kvinne, 41 år

 • “Jeg har ganske nylig hatt et dødsfall i min nærmeste familie, og slet med blant annet søvnproblemer. John ble anbefalt og jeg tok kontakt. Johns teknikker kan nok oppleves som uortodokse, i hvert fall for undertegnede. Men de virker. Jeg sover langt bedre nå.
  Vi har vel alle temaer, forhold fra oppveksten, ting som har preget oss og kanskje holder oss tilbake. Det var søvnproblemer som sendte meg til John, men sammen har vi funnet ut at det er andre forhold som bør jobbes med. Noe uavklart fra barndommen, men også ting som peker fremover; energi, realisere noe osv.
  Jeg vil berømme John for hans integritet, empati, og ikke minst; den interesse og omtanke han har for sine klienter. Og selvfølgelig, hans konsultasjons- og behandlingsopplegg virker.”                            

Man, 51 år

 • “Har prøvd andre former for terapi uten suksess, men energi psykologi er å anbefale på det varmeste.”                                                                                            

 Mann, 24 år

 • “My sessions have been, so far, very rewarding. I have been able to let go of a lot of emotional issues that have freed energy, enabling me to spend my time much more wisely. Thank you John.”

Kvinne, 50 år

 • “John was recommended to me by a close friend of mine at a time in my life where I was in transition and struggling with a some challenging circumstances (infidelity and divorce from my husband and best friend of 16 years, a close family member suffering from mental illness, and myself about to change jobs and move to a different country for good).I realized I needed help, but I was very uncertain of where to seek it, since I had already talked to a psychologist and a family therapist, but didn’t feel like it was working for me. I was out of balance; sad, lost, and felt alone and somewhat desperate. When I first went to John I had no idea what to expect, but I certainly didn´t expect it to be as life-changing as it has been for me.

  My first meeting with John changed everything. He listened attentively, and I felt like he understood and had the wisdom and expertise to help me. I ended up going to see him once a week for about 2 months, and with his help my life has changed drastically: It is not that the circumstances changed, but my perspective shifted entirely and I see life in completely different way now. I feel strengthened and capable of handling any challenge that might appear in my life.

  John’s calm presence created a safe zone for me: I could speak freely and express my deepest fears, worries, sorrows and feelings, and I never felt judged in any way. I felt supported and safe. He encouraged me to be honest with myself and helped me and guided me to create some order in what felt like emotional chaos. He challenged me to accept and face everything I was feeling. He gave me simple techniques to practice and even if it is a mystery to me how such seemingly simple techniques can be so powerful, I know that they work and I continue using them daily. No matter how big the problem felt, or how intense my emotional response was to some life situation I was experiencing, after my sessions with John it was as if my problems just dissolved; things fell into place and softened.

  The result is lasting, and I have never had a more positive and confident outlook on life. He equipped me with tools that make me feel confident that I can continue finding back to the serenity he helped me find within, whenever I need to.”

Kvinne, 36 år

 • “Behandlingen John Mathai arbeider med er noe jeg, på det sterkeste, kan anbefale alle mennesker som sliter med prestasjonsproblemer. Selv er jeg pianist og jobbet med John i forbindelse med en klaverkonkurranse. Vi arbeidet med problemstillinger som prestasjon, nervøsitet, fokus, selvtillit, press. Jeg ble forbauset over hvordan John, på svært kort tid, klarte å fjerne (bokstavelig talt) alle de mentale sperrene som hindret meg i å prestere mitt aller beste. Jeg presterte til slutt svært godt i konkurransen og jeg er hundre prosent sikker på at resultatet ikke hadde blitt så bra hadde det ikke vært for John. John klarte, gjennom sin behandling, virkelig å gi meg tro på meg selv slik at jeg klarte å pestere mitt beste i konkurransen.”

Mannlig pianist, 22 år

 • “Jeg har begynt å spille bedre og mer utadvent, og jeg har fått et annet syn på meg selv og livet rundt meg. Jeg skar meg stygt i fingeren, og jeg var overrasket over hvor fort det grodde etter healing.”

Kvinne, 35 år